VERKKOKAUPAN TOTEUTUS

Verkkokauppa tarjoaa asiakkaillesi mahdollisuuden ostaa tuotteita rauhassa, mihin vuorokauden aikaan tahansa ja sijainnista riippumatta. Hyvin toteutettu verkkokauppa säästää aikaa uusasiakashankinnassa.

Legendan erikoisalaa ovat WordPress -pohjaiset verkkokaupat sekä verkkokaupan tiedonsiirrot eri järjestelmien välillä. Verkkokauppa voi olla myös osa toiminnanohjausjärjestelmää (All In One -ratkaisu).

Teknisesti ja visuaalisesti toimiva verkkokauppa on meille toteutuksen lähtökohta.

 
VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN

Asiakkaat ovat jo valmiiksi verkossa, joten myös kauppasi kannattaa olla siellä. Verkossa sinun on mahdollista laajentaa asiakaskuntasi minne päin maailmaa ja kauppasi on aina auki. Jos sinulla on entuudestaan kauppa myös verkon ulkopuolella niin mahtavaa, sillä verkkokauppa ja kivijalkamyymälä tukevat toistensa toimintaa. 

Verkkokauppa voidaan myös yhdistää muihin käytössäsi oleviin järjestelmiin ja rajapintoihin kuten varaston hallintaan, laskutukseen, logistiikkaan, CRM:ään tai markkinoinnin automaatioon. Voimme toimittaa verkkokaupan, joka on täysin yhteydessä yrityksesi kassajärjestelmään sekä varastokirjanpitoon.

TOIMIVAN VERKKOKAUPAN TUNNUSMERKIT

 • Selkeä käyttöliittymä, joka sisältää mm. haku- ja vertailuominaisuudet, monipuoliset tuotetiedot, tuotteiden lisäykset ja poistot ostoskorista sekä selkeät maksu- ja toimitustavat tekevät ostopolun kulkemisen asiakkaalle helpoksi
 • Tuotteita on helppo hakea, selata ja ostaa myös mobiililaitteilla
 • Verkkokauppa ja sen tuotteet nousevat esiin hakukoneissa
 • Visuaalinen ilme, joka tukee sivuston sisältöä
 • Kiinnostavuus ja miellyttävyys
 • Nopeat latausajat
 • Tekninen toimivuus
 • Tietoturvallisuus
ME AUTAMME, ET OLE YKSIN

Osaamisemme mahdollistaa räätälöidyt ratkaisut ja monipuoliset integraatiot. Voimme rakentaa verkkokauppaan esimerkiksi kirjautumista edellyttävän osion, joka mahdollistaa käyttäjien tunnistamisen ja sitä kautta räätälöityjen hintatietojen ja tarjousten tekemisen, tilaushistorian tarkastelun ym.

Kun verkkokauppa on julkaistu, voit antaa sivuston teknisen ylläpidon tehtäväksemme, jolloin voit itse keskittyä ydinosaamiseesi. Olemme myös apunasi verkkokaupan jatkuvassa kehittämisessä erilaisten analytiikkatyökalujen ja digitaalisen markkinoinnin avulla.


VERKKOKAUPPA INTEGRAATIOT

Olemme erikoistuneet integroimaan verkkokauppoihin tuotetiedonsiirtoja eri lähteistä. Tietolähteitä voivat olla esimerkiksi tuotteiden valmistajat tai maahantuojat. Pystymme myös yhdistämään verkkokaupat toiminnanohjausjärjestelmiin sekä integroimaan niihin tehokkaat logistiikkaratkaisut.

Integraation seurauksena voit

 • Vähentää suoritetun manuaalisen työn määrää
 • Lyhentää läpimenoaikoja
 • Vähentää virheiden riskiä
 • Keskittyä oman myyntiprosessin kehittämiseen
 • Parantaa tuottavuutta

Tiedonsiirto toiminnanohjausjärjestelmään

Oikein toteutetut tiedonsiirrot eri järjestelmien välillä auttavat varaston seurannassa, tuote- ja asiakastietojen hallinnassa ja laskutuksessa

Kahden suuntaisessa integraatiossa tietovirrat siirtyvät kumpaankin järjestelmään. Integroimalla erillisen verkkokaupan toiminnanohjausjärjestelmään, verkkokaupan tilaukset näkyvät toiminnanohjausjärjestelmän varaston hallinnassa. Toisaalta verkkokaupassa voidaan näyttää vain tuotteita, joissa on varastosaldoja.   

Mikäli yrityksesi toimii jälleenmyyjien kanssa, voit laskuttaa tilaukset myös erikseen toiminnanohjausjärjestelmässä, jälleenmyyjien tehtyä tilaukset  erillisessä verkkokaupassa.

API -rajapinnat

Integraatioissa olemme tottuneet hyödyntämään asiakkaiden ja heidän yhteistyökumppaneiden API-rajapintoja. API-rajapintojen avulla eri järjestelmät voivat lähettää ja vastaanottaa tuote- ja tilaustietoja toisista järjestelmistä.

Tiedon siirto useamman maahantuojan tietojärjestelmistä verkkokauppaan on myös mahdollista.  

Muut integrointitavat

Olemme rakentaneet asiakkaillemme myös muita integrointitapoja, joissa hyödynnetään CSV- tai XML-pohjaisia tiedonsiirtoja. Nämä tiedot on mahdollista syöttää verkkokauppoihin suoraan tai ajastetusti.

YLLÄPITO JA TUKI


Me varmistamme, että WordPress-verkkokauppasi pysyy nopeana, toimivana ja turvallisena.

Verkkosivustojen vuotuinen ylläpito pitää sisällään sivujen ylläpidon, puhelintuen, viikoittaisen varmuuskopion sekä julkaisujärjestelmään ylläpidon sekä tehtävät päivitykset, tarpeen mukaan. Puhelinneuvonta on edelleen ilmaista asiakkaillemme!

 • Ilmainen puhelintuki 8/5
 • Verkkosivustojen päivitykset, ei versio
 • Viikoittaiset varmuuskopiot
 • Rajoittamaton tila
 • Rajoittamaton liikenne

Puhelintukemme avulla saat muutokset verkkosivuille nopeasti tai opastamme tarvittaessa muutosten tekemisessä. Lisäksi autamme tarvittaessa verkkokaupan tuotetietojen päivityksissä ja suuremmissa muutoksissa.

Mikäli haluat siirtää verkkokaupan meidän ylläpidettäväksi voit tehdä tilauksen verkkokaupassa. VERKKOKAUPAN HINTA


Verkkokaupan hinta koostuu, visuaalisen ilmeen suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta, sisällöntuotosta ja tuotesiirroista.
Kaikki nämä ovat yllättävän aikaa vievää puuhaa.

Mitä enemmän ominaisuuksia, sisältöä ja tuotteita, sitä kalliimmat sivut ovat. Verkkokauppojen lopulliseen hintaan vaikuttaa paljon kuinka paljon asiakas voi auttaa tuotetietojen siirrossa ja muokkaamisessa.

Verkkokaupparatkaisun hinta on tyypillisesti 4 000 – 6 500 €. Hintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten käytetäänkö valmista sivupohjaa sekä vai toteutetaanko sivuston ulkoasun suunnittelu erillisenä työnä. Lisäksi tuotetietojen siirrot ja muokkaukset toimittajan taholta lisäävät kustannuksia.

Kiinnostuitko palveluistamme

Miltä kuulostaisi, jos asiantuntijamme soittaisi ja voisitte jutella miten Legenda voi auttaa?

Tyytyväisiä asiakkaita

Legenda on toimittanut sadoille yrityksille EC toiminnanohjausjärjestelmän tai Wordpress ja Joomla! pohjaisia verkkosivuja ja verkkokauppoja. Vahva osaamisemme on tietokantojen tunteminen sekä ohjelmointi. Me osaamme tarvittaessa toteuttaa asiakkaan toivomia lisätoiminnallisuuksia eikä verkkosivustojen tai järjestelmien integroinnit muiden ulkoisten järjestelmien kanssa tuota ongelmia.  

Soundtools

Uudistimme Soundtools:n musiikkisoitinten verkkokaupan muutamassa viikossa vuoden 2020 lopussa.  Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus tehtiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, mikä näkyy Wordpress WooCommerce -verkkokaupan toteutuksessa. 

Soundtools:n liike sijaitsee Helsingissa ja verkkokauppa palvelee 24/7.


Tutustu hienoon toteutukseen ja verkkokauppaan

Lisätiedot

Rengashelsinki.fi

Toteutimme asiakkaan pyynnöstä renkaiden verkkokaupan sekä ajanvarausjärjestelmän.  Tuotesiirto on toteutettu EC-toiminnanohjausjärjestelmästä ja varaston saldot sekä tuotteet päivittyvät automaattisesti. Verkkokaupassa renkaikaita voidaan hakea eri ominaisuuksien perusteella.

Rengashelsinki.fi:stä asiakkaat voivat ostaa renkaat asennettuna. Ajanvaraus ottaa huomioon myös toimitusajan.

Tutustu toteutukseen ja verkkokauppaan.

Lisätiedot

Päijät-Kumi Oy

Uudistimme Päijät-Kumi Oy:n rengasverkkokaupan vuonna 2021.  Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus tehtiin Wordpress alustalle. WooCommerce verkkokaupassa on ajanvaraus myös renkaiden vaihtoon. Verkkokauppa liitettiin Legenda EC toiminnanohjausjärjestelmään ja tilaukset, asiakkaat, tuotteet ja palvelut siirtyvät automaattisesti eri järjestelmien välillä.  

Päijät-Kumin liike sijaitsee Jyväskylässä ja verkkokauppa palvelee 24/7.

Tutustu toteutukseen ja verkkokauppaan

Lisätiedot

Uusimmat blogi­kirjoitukset

Dynaaminen katkelmasi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.

Tilaa uutiskirje 

Syötä sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita ratkaisuistamme.