VERKKOSIVUT

Verkkosivut ovat yrityksesi tärkein markkinointikanava. Ihmiset tekevät taustatyötä ja vertailevat sekä karsivat vaihtoehtoja verkossa jo ennen ensimmäistä yhteydenottoa tai vierailua liikkeessä. 

Legendan erikoisalaa ovat WordPress -pohjaiset verkkosivutoteutukset, mutta teemme paljon muutakin: verkkokauppoja, sovelluksia, graafista suunnittelua, erilaisia integraatioita sekä monipuolisia ylläpitoon liittyviä töitä. 

Jokainen projekti on meille näytön paikka: sinun menestyksesi on myös meidän menestyksemme edellytys. NÄIHIN KIINNITÄMME HUOMIOTA

 • Sivuston vierailijoille hyödyllinen ja kiinnostava sisältö
 • Selkeä, tiedon löytämistä tukeva rakenne
 • Sisällön tuotanto on virheetöntä. 
 • Visuaalinen ilme, joka tukee sivuston sisältöä
 • Nopeat latausajat ja tekninen toimivuus
 • Loppukäyttäjät voivat itse hallinnoida helposti sivustoja
 • Sivustot löytyvät Google hakukoneesta
 • Responsiivisuus eli hyvä ja sujuva käyttökokemus kaikilla laitteilla


HYVÄ SUUNNITELMA ON KAIKEN PERUSTA

Autamme sinua uudistamaan olemassa olevat verkkosivusi tai rakentamaan kokonaan uudet sivut. Kokonaisten sivustojen lisäksi toteutamme myös pienimuotoisempia sivustomuutoksia, kuten kampanja- ja tapahtumasivuja tai lasketumissivuja.

Sinun ei tarvitse olla sivustoratkaisujen ja koodauksen tuntija, vaan työmaasta huolehtivat ammattitaitoiset tekijämme, jotka muuttavat suunnitelman valmiiksi kokonaisuudeksi hyvien käytäntöjen ja standardien mukaisesti.

Pääset luonnollisesti seuraamaan työmaan edistymistä säännöllisesti ja antamaan palautetta. Rakennamme kaiken valmiiksi avaimet käteen periaatteella. Töiden valmistuttua pidämme käyttöönottotarkastuksen, tutustutamme sinut sivuston toimintoihin ja luovutamme avaimet. Tosin emme pakkaa työkalupakkiamme vielä tässäkään vaiheessa, vaan jäämme auttamaan säännöllisissä ja satunnaisissa huolto- ja kunnossapitotöissä. 

Näiden lisäksi sinulla saattaa hyvinkin olla omia tarpeita ja toiveita ulkoasun, teknisten toimintojen sekä sovellusten ja integraatioiden osalta, joiden kautta haluat erottautua ja tarjota arvoa asiakkaillesi.

GRAAFINEN SUUNNITTELU


Graafinen suunnittelu vaikuttaa siihen miltä sivusto näyttää ja tuntuu. Visuaalisesti toteutettu ilme herättää tunteita ja luo odotuksia sinusta toimijana vierailijan saapuessa sivuillesi. Käyttöliittymän tekniset toiminnot, navigaatio ja sisältö heräävät eloon ja kertovat juuri sinun persoonallista tarinaasi.

Kun harkitset verkkosivustosi uudelleen suunnittelua, saatat ihmetellä, kuinka tärkeä verkkosivustojen suunnittelu on. Kuinka se vaikuttaa yleisöön ja yritykseesi? Tässä viisi syytä miksi  graafinen suunnittelu on tärkeää.

 • Ensivaikutelma
 • Johdonmukaisuus on uskottavuutta
 • Tehokkuus yhteenvedossa
 • Luovuus tuo edun
 • Viestilläsi on merkitystä

SOVELLUKSET JA INTEGRAATIOT


Osaamisemme mahdollistaa kustomoidut ratkaisut ja monipuoliset integraatiot. Sinullakin voi olla käytössä jo entuudestaan useampia eri järjestelmiä ja niiden liittäminen osaksi verkkosivujasi tai verkkokauppaasi voi auttaa viemään liiketoimintasi täysin uudelle tasolle.

Sovellukset voivat olla avoimesti verkkosivuillasi käytettävissä tai kirjautumistunnusten takana oleville käyttäjille suunnattuja palveluja. Yhtä kaikki, tarkoituksena on auttaa sinua erottautumaan kilpailijoistasi ja edistää liiketoimintasi kasvua mm. vahvistamalla yhteyttä verkossa liikkuviin nykyisiin ja tuleviin asiakkaisiisi.

YLLÄPITO JA TUKI


Me varmistamme, että WordPress-sivustosi pysyy nopeana, toimivana ja turvallisena.

Verkkosivustojen vuotuinen ylläpito pitää sisällään sivujen ylläpidon, puhelintuen, viikoittaisen varmuuskopion sekä julkaisujärjestelmään ylläpidon sekä tehtävät päivitykset, tarpeen mukaan. Puhelinneuvonta on edelleen ilmaista asiakkaillemme!

 • Ilmainen puhelintuki 8/5
 • Verkkosivustojen päivitykset, ei versio
 • Viikoittaiset varmuuskopiot
 • Rajoittamaton tila
 • Rajoittamaton liikenne

Mikäli haluat siirtää verkkosivuston meidän ylläpidettäväksi voit tehdä tilauksen verkkokaupassa. VERKKOSIVUSTON HINTA


Verkkosivujen hinta koostuu, visuaalisen ilmeen suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta ja sisällöntuotosta.
Kaikki nämä ovat yllättävän aikaa vievää puuhaa.

Mitä enemmän ominaisuuksia ja sisältöä, sitä kalliimmat sivut ovat. Verkkosivujen lopulliseen hintaan vaikuttaa paljon myös se, minkä verran asiakkaalla on valmista sisältöä sivuille vai tekeekö sivujen tekijä myös sen puolen.

Verkkosivujen hinta on tyypillisesti 1 500 – 5 000 €. Hintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten käytetäänkö valmista sivupohjaa vai toteutetaanko sivuston ulkoasun suunnittelu erillisenä työnä. Mikäli verkkosivustoihin sisältyy verkkokauppa, tulee kustannuksia lisää 2 500 - 5 000 €.

Tyytyväisiä asiakkaita

Legenda on toimittanut sadoille yrityksille EC toiminnanohjausjärjestelmän tai Wordpress ja Joomla! pohjaisia verkkosivuja ja verkkokauppoja. Vahva osaamisemme on tietokantojen tunteminen sekä ohjelmointi. Me osaamme tarvittaessa toteuttaa asiakkaan toivomia lisätoiminnallisuuksia eikä verkkosivustojen tai järjestelmien integroinnit muiden ulkoisten järjestelmien kanssa tuota ongelmia.  

Autokorjaamo Nikunen Oy

Uudistimme Autokorjaamo Nikusen verkkosivut. Verkkosivustot toteutettiin Legenda EC toiminnanohjausjärjestelmän avulla, avaimet käteen periaatteella. 

Miksi valitsimme toteutukseen EC toiminnanohjausjärjestelmän? Nopeus ja helppous sekä lisäksi sivuston optimointi SEO näkökulmasta on helppo toteuttaa ja tuo tulosta. Verkkosivuihin on myös tulevaisuudessa mahdollista liittää myös yritystason verkkokauppa. 

Tutustu verkkosivuihin!

Lisätiedot

Pohjanmaan Dieselhuolto Oy

Uudistimme Seinäjoella toimivan Pohjanmaan Dieselhuollon verkkosivut. Verkkosivustot toteutettiin Legenda EC toiminnanohjausjärjestelmän avulla, avaimet käteen periaatteella. 

Miksi valitsimme toteutukseen EC toiminnanohjausjärjestelmän? Verkkosivuston suunnittelu ja toteuttaminen oli 20-30 % edullisempaa, koska aikaa säästyi sivuston ulkoasun  ja toiminnallisuuksien luonnissa. Verkkosivuihin on myös tulevaisuudessa mahdollista liittää myös yritystason verkkokauppa. Verkkosivujen hallinnointi on helppoa ja asiakas voi itse halutessaan tehdä muutoksia sivulla. Tutustu EC toiminnanohjausjärjestelmään verkkosivun rakennuseditoriin täällä

Tutustu verkkosivuihin!

Lisätiedot

Autokolme

Toteutimme Autokolmen uudet verkkokosivut. Verkkosivustoon siirrettetään Nettiautosta liikkeen myynnissä olevat autot automaattisesti. Sivustoon on laitettu myös hakumoottori, jonka avulla käyttäjät voivat etsiä autoja.

Autokolme on nopeasti kasvanut autoliike Espoossa. 

Tutustu toteutukseen!

Lisätiedot

JSL Autohuolto Oy

Uudistimme Torniossa toimivan JSL Autohuollon verkkosivut. Asiakkaan pyynnöstä suunnittelimme ja toteutimme sivuston avaimet käteen periaatteella. 

JSL Autohuolto palvelee Torniossa suomalaisia ja ruotsalaisia autoilijoita. Korjaamo kuuluu myös BG Service Center -ketjuun.

Tutustu verkkosivuihin!

Lisätiedot

ProPaint

ProPaint verkkosivusto on toteutettu yhteistyössä Design VA Oy kanssa. Asiakkaan sivusto on suunniteltu AVUX -kolarikorjaamoteeman mukaisesti. Asiakkaat voivat sivuston kautta lähettää myös helposti Vaurioarvio -tiedustelun WhatsApp integraation avulla.

ProPaint on monipuolinen kolarikorjaamo & maalaamo Helsingissä.

Tutustu sivuihin täällä.

Lisätiedot

Pihanne

Uudistimme piharakentamiseen- ja suunnitteluun erikoistuneen Pihanteen verkkosivut. Sivustolla on raikkaan vihertävä ulkoasu ja heiltä löytyy iso kuvagalleria, josta pääsee monipuolisesti katsomaan heidän töitään.

Tutustu toteutukseen!

Lisätiedot

Kiinnostuitko palveluistamme

Miltä kuulostaisi, jos asiantuntijamme soittaisi ja voisitte jutella miten Legenda voi auttaa?

Uusimmat blogi­kirjoitukset

Dynaaminen katkelmasi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.

Tilaa uutiskirje 

Syötä sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita ratkaisuistamme.